Fascination About drumul gresitIar bagajele lui textile care l-au ajutat pe offroad datorita greutatii reduse, nu il vor mai ajuta si la customs Manage. Ii spune gardianul ce sa deschida, omul se conformeaza recalcitrant. Probabil ca le-a transmis soldatului si doamnei de la customs din starea sa, astia au devenit si mai "curiosi". Cauta prin bagaje, il pun sa desfaca pungi si ce-o mai fi avut omul pe-acolo. Cand credea ca e gata, soldatul vede trusa de scule prinsa de scutul Africanei lui Asmir.

Nici vorba, ia omul nostru o sticla de plastic, o taie intr-o anume forma. Bucata de plastic rezultata o baga cu grija printre jamba si simering, inaintand usor usor de jur imprejurul jambei. Mai mult a durat sa taie sticla, in thirty de secunde scoate plasticul decupat – gata, asta a fost, acum trebuie sa completezi uleiul pierdut. Avea pe-acolo niste ulei de furca Motul, imi zice ce sa desfac si pleaca in casa.

Pe drumul de la vama ne-am intalnit si cu Mihai, Oana si Vladimir. Schimbam impresii despre drum, ne pupam, ne uram de bine si o luam fiecare din directia sa. Saracii aveau sa stea 20 si ceva de ore la granita Ruso-Mongola.

@doctor faust O corectare. La politist i-am aratat filmarea, domnul a fost dimineata la constatari si a dat declaratia. Eu dupamasa dupa job. Politistul a inceput sa rada cand a vazut filmarea si si-a amtit declaratia lui.

..dar cred k ai inteles cat de cat in limba turca...regizoru a oprit filmarile cand gunes se pregateste sa se marite cu mafiotu acel prieten cu fratisu pt k acesta o santajeaza k stie ce este intre ea si emir si sa nu spuna lui yavuz aceasta accepta pt al proteja pe emir dar in scurt timp afla k este insarcinata in urma nopti petrecute cu emir pe yahtu acestuia.....

Nu filme de fete,asta e sigur. Imi plac filmele de acțiune și un film de groază din cand în cand.

Apoi el ii spune ca ambii stiu ca ea a fugit pentru ca il iubeste ca nu are rost sa stea despartiti din minute ce se iubesc si ca are timp sa astepte sa primeasca raspunsul de la ea. Apoi Riza iese si o inchide acolo. Ea reuseste sa gaseasca o fereastra pe treatment sa fuga dar tot nu scapa de Riza.

Buna ziua ! Va pot lasa si eu un Call pentru a ma îndruma pe cel mai bun drum spre Kalamata cu plecare din bucuresti ?

Preturile sunt pur educational, am postat aici preturile afisate pe booking la momentul in care am scris articolul. Preturile pentru carburant si taxe incerc sa la actualizez lunar; preturile de la hoteluri ar trebui verificate direct pe website.

La sandanski benzinarie se poate plati in euro sau doar leva? Si rovineta de platit la 2km de granita la acea benzinarie nu e riscant in sensul de a sta politia in cei 2km

Imaginea lui Nathaniel: iti trebuie o anumita afinitate pentru imaginea sa.Minimul este in jur de 65 de puncte.

Ne face turul proprietatii, cu garaj cu scule, motociclete parcate, totul utilat super super ingrijit. Anna ne arata unde urma sa stam. Coboram la masa, nu mai stiu ce am mancat insa a fost absolut delicios. Chiar cand stateam cu toata lumea la o bere la dozator cumparata mai devreme cine intra pe United states?

După ce Feriha moare împușcată de Halil (în episod nu se arată cine o împușcă; pe wikipedia la pagina serialului scrie ca persoana care o omoară pe Feriha e necunoscuta, pe paginile de facebook internaționale despre Emir more info in Yolu apare informația ca Ece ar fi aceea care o omoară pe Feriha, din gelozie - nota O.

Ah…A inceput sa reactioneze rau si mi-a spus ca daca voi deal with asta,va spune parintilor ca trebuie sa o aleg pe ea la scoala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *